Rian van den Berg Vrouwencoach / Deelnemer beurs

Coaching

In onze maatschappij is een blijde cultuur gecreëerd rondom zwangerschap, geboorte en het hebben van kinderen. En wat nu als je het helemaal niet zo ervaart? Levenszaken als zwangerschap, een bevalling en moederschap hebben een grote impact op je emoties en je levensloop. Je kunt als vrouw flink van slag raken door dingen die je meemaakt. Zeker wanneer ze onverwacht gebeuren of anders lopen dan je had verwacht of gehoopt. In dat geval kan je bij mij als vrouwencoach terecht.

Het zorgen zit vrouwen in de genen. Kinderen doen hierop een flink appel waardoor je als vrouw soms onvoldoende voor jezelf te blijft zorgen. Je kan echter pas goed voor anderen zorgen als je vooraleerst goed zorgt voor jezelf.

Als vrouwencoach loop ik kortdurend met je op wanneer je voor je gevoel vastloopt. Ik begeleid je in je proces van bewustwording (wat doe of laat ik en waarom?), verwerken (wat is er gebeurd en hoe heb ik dat ervaren?) en verandering (hoe wil en kan ik verder?). Samen onderzoeken we waar je last van hebt of waar je pijn zit, wat je belemmert, waar je naartoe wilt en hoe je dat kunt doen. Het vertrekpunt daarbij is je eigen gevoel. Dat klopt immers altijd. En vanuit de soms kwetsbare energie die daar vrijkomt weer gaan vertrouwen in jezelf, denken in mogelijkheden en groeien in eigen kracht. Het kan!

Werkelijk contact is hierbij van grote waarde. Oprecht gehoord en gezien worden; juist als je verhaal je zwaar valt. Dat is wat ik je bied. Vrouwen die me al opzochten omschrijven me als oprecht betrokken, zonder oordeel, respectvol, integer, zachtaardig en confronterend waar nodig.

Ik ontmoet je graag!

Telefoon: 06 – 43 97 11 78

e-mail: info@rianvdberg-vrouwencoach.nl

website: www.rianvdberg-vrouwencoach.nl