Henriëtte Beers  Overgangsconsulente / Deelnemer beurs

Praktijk voor orthomoleculaire therapie de Kempen en overgangsconsulten

Mijn naam is Henriëtte Beers (1956) en ik ben meer dan 30 jaar werkzaam in de gezondheidszorg. Ik heb ervaring in verschillende organisaties en verschillende functies, variërend van (wijk)verpleegkundige tot manager. Naast een opleiding tot verpleegkundige en maatschappelijk werker heb ik gezondheidswetenschappen gestudeerd.

Omdat ik steeds vaker werd geconfronteerd met specifieke vrouwenklachten heb ik mij bijgeschoold tot overgangsconsulente en orthomoleculair therapeut. Hiermee ben ik deskundig op het gebied van vrouwen en hormonen, voeding, leefstijl en supplementen. Ik geef vooral adviezen en begeleiding aan vrouwen met klachten of vragen rondom de overgang, maar ook bij andere gezondheidsproblemen kan ik adviseren. Uiteraard aanvullend op de reguliere gezondheidszorg.

Naast individuele advisering en begeleiding vind ik het ook belangrijk om preventief te informeren. Hormoonveranderingen kunnen met name bij hart- en vaatziekten en osteoporose van invloed zijn. Hiervoor kan ik health checks uitvoeren, voorkomen is immers beter dan genezen.

Mijn praktijk is gevestigd in Riethoven, hier ontvang ik je graag.

Bereikbaarheid:
T: 06-108 54 217
E: henriette.beers@xs4all.nl